De omgeving van Viareggio

De camping ligt op zo'n 5 minuten rijden van de stad met mooie winkels en een prachtige boulevard waar het heerlijk flaneren is. Viareggio ligt op korte afstand van steden en toeristische plaatsen als Pisa (binnen een half uur bent u bij de toren van Pisa!), Lucca, Sienna en Florence. Ook pittoreske plaatsen als San Gimignano en Vinci (van Leonardo da Vinci) zijn goed bereikbaar. Zie ook onze fotopagina!


De Middellandse Zee

Het brede zandstrand van Viareggio ligt op slechts 800 meter van de camping. U komt op het strand via een heerlijke wandeling door een prachtig natuurgebied.


Cinque Terre

De Cinque Terre is een prachtige kustlijn in Noord Italië van achttien kilometer lang. Vijf kleine dorpjes zijn tussen de kliffen, heuvels en stranden gebouwd: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso. De kustweg die de vijf dorpen met elkaar verbindt, is één van Europa's meest beroemde wandelweg. Prachtig om eens te bezoeken. Riomaggiore is vanaf Camping Paradiso op ongeveer 85 Kilometer.


Florence

Op zo’n honderd kilometer van de camping ligt de prachtige stad Florence. Het is een van de belangrijkste kunststeden ter wereld. Het herbergt prachtige kunstwerken en gebouwen: de David van Michelangelo, de Santa Maria del Fiore met de koepel van Brunelleschi, de Ponte Vecchio met huizen aan de weerszijden van de brug, en niet te vergeten de Galleria degli Uffizi met een aantal van de belangrijkste renaissance-kunstwerken van Italiaanse, Hollandse, Vlaamse, Duitse en Spaanse meesters. 


Golfbaan

Voor de golfliefhebbers is er in Tirrenia de mooiste 9 holes baan van Italië (volgens Golf Magazine).

Klik hier voor de website van de golfbaan.