Camping Paradiso is een echte Italiaanse camping in Viareggio en bruist van de activiteiten voor het hele gezin. Camping Paradiso bevindt zich op een half uur rijden van het vliegveld, maar is met het openbaar vervoer of taxi goed te bereiken. Het centrum van Viareggio ligt op zo'n 5 minuten rijden. Gezellig winkelen in het centrum van Viareggio en daarna heerlijk dineren in één van de restaurants, dat is pas vakantie!

In het buitenzwembad is het lekker om af en toe een baantje te trekken. Ook de kinderen zullen zich er uitstekend vermaken. Gasten van Camping Paradiso kunnen gebruik maken van de verschillende faciliteiten die op deze camping aanwezig zijn. 

De camping is door een pijnboombos gescheiden van het mooie, brede strand. U fiets in 5 minuten naar het strand, of lopend in een klein half uurtje. Maar u kunt u ook laten brengen door het (gratis) busje van de camping. 

Op het strand is er een mogelijkheid om ligbedden te huren. 

De camping ligt in een schitterend natuurgebied, waar mooie routes zjin om te fietsen, wandelen en joggen.

Camping Paradiso is een zeer kindvriendelijke camping met 400 plaatsen onder de Toscaanse zon.

Op de camping is een prachtig centraal gelegen blok met winkeltjes, een restaurant, een aparte koffiehoek/bar (waar u ook kunt ontbijten). En elke morgen is er vers brood. Wilt u ‘s avonds niet koken? Het restaurant biedt de mogelijkheid tot afhaalmaaltijden.

U kunt op de camping fietsen huren en er is in juli en augustus animatie voor de kinderen. Bij de receptie spreekt men vloeiend Duits en Engels. In juni, juli en augustus is er ook een Nederlandse receptioniste.

Op meerdere plaatsen op de camping vindt u wasmachines en drogers die werken op muntjes. U kunt de muntjes kopen in de winkel . De camping heeft gratis wifi.

Voor de golfliefhebbers is er in Tirrenia de mooiste 9 holes baan van Italië (volgens Golf Magazine).

Klik hier voor de website van camping Paradiso. 

Het is 1.82 kilometer lopen naar het strand.
Het is 1.82 kilometer lopen naar het strand.